Voorwaarden

U bent in onze winkels van harte welkom! Om het boodschappen doen voor iedereen niet alleen heel voordelig, maar ook plezierig te houden, kunnen we niet zonder wederzijdse afspraken. Dat voorkomt onnodige misverstanden. ADL Supermarkt heeft daarom een aantal regels opgesteld.

Huisregels in de winkel

In onze winkels gelden onderstaande huisregels.

  • Wij verkopen geen alcohol en tabak aan klanten.
  • Wij hebben niet terug van biljetten van € 200 en € 500 en u kunt geen geld opnemen.
  • Het is verboden om in de supermarkt verpakkingen te openen en etenswaren te nuttigen.
  • Voor uw en onze veiligheid worden er continu beelden opgenomen.

In verband met lokale situaties kunnen er in onze winkels nog aanvullende regels gelden. Deze worden altijd in de winkel aangegeven.

Parkeerbeleid

Wij bieden onze klanten de gelegenheid om bij onze winkels hun auto te parkeren in een daarvoor bestemde garage en/of op een daarvoor aangewezen parkeerplaats. Door hiervan gebruik te maken verklaart de klant akkoord te gaan met de op de borden aangegeven voorwaarden.

ADL Supermarkt aanvaard geen enkele aansprakelijkheid voor schade en/of letsel ontstaan tijdens of ten gevolge van het verblijf van personen en/of voertuigen in onze parkeergarages en/of op onze parkeerplaatsen. ADL Supermarkt is niet verantwoordelijk voor eventuele opgelegde boetes. Op ons parkeerbeleid is de Wegenverkeerswet van toepassing.